Klickerträning april 2013

Stall Nore

Klickerträning - skapa en god relation och en arbetsglad häst!!

 

Tränare är Moa J-Molitor & Linda Åslund Lindvall. Läs mer om de på www.gryning.nu

 

Välkomna till Klicker -camp! 2 dagar med pedagogik, massor av hästträning och många skratt!

​Med vetenskapliga studier i ryggen är klickerträning kankse den mest effektiva inlärningsmetoden som finns på häst. Klickerträning också väldigt roligt! Kursen ger dig en bra bild av hur inlärningsmetoden fungerar och hur du kan använda den i din vardag, i allt från hantering till ridning och körning. Vi kommer att prata och praktisera inlärningspedagogik, förstärkningslära, motivation, timing och medvetenhet hos både häst och ryttare. Även deltagare utan häst kommer att få vara med och träna klickerträning, alla på kursen är högst delaktiga!

 

Under kursen kommer vi att dela in ekipagen i olika arbetsgrupper så att alla, oavsett nivå och tidigare erfarenheter får ut mycket av kursen. Ni är alltså alla varmt välkomna, nybörjare som erfaren!

 

Vad man väljer att träna på bestämmer du som deltagare. Man kan använda tekniken på all träning. Ex dressyr, långa tyglar, markarbete, problemlösning, vardagslydnad, trickträning mm. Det är bara din fantasi som sätter gränsen för vad du kan lära din häst!

 

Kom och upplev det själv!

 

Välkommna på en mycket matnyttig kurs där ni kommer att få se, uppleva och lära er otroligt mycket!

 

Datum: 20-21 april. kl. 09.00 - ca 17.00

 

Plats: Kristinehamn - Stall Nore

 

Kostnad: 1000 kr med häst, 400 kr utan häst

 

Bilderna nedan är lånade från gryning.nu

Copyright 2013 © All Rights Reserved